info@yogapot.nl

Een Gesprek

We kennen het allemaal wel; een periode in je leven, waarin je in beslag genomen wordt, zakelijk of privé door iets dat je afremt of te veel bezighoudt naar je zin. Misschien weerhoudt het je de stappen te zetten, die je graag zou willen zetten, je voelt je vastlopen, het kost je te veel energie. Je wil er graag in vertrouwen over praten, misschien het van je áf praten, maar niet met familie of vrienden. Dán is het moment daar om een ervaren iemand te vinden die naar je luistert, niet oordeelt. Al pratend ontstaat er dan dikwijls ruimte, je krijgt inzicht in patronen en gewoonten die pijn en onbalans veroorzaken in je carrière, je relaties of je gezondheid, er ontstaat een nieuwe wending.

Mijn professionele èn praktische ervaring in het voeren van persoonlijke gesprekken kunnen dan goed van pas komen en wellicht ben ik de aangewezen persoon, om op dit moment, met jou een en ander tegen het licht te houden.

Een kosteloos intakegesprek van ca. 15 min. gaat aan de afspraak vooraf. Dit om te onderzoeken of er een "click" is. Vervolgens kunnen we 1 óf 2 afspraken maken van ca. 1 uur.

Daarop volgend zullen we evalureren wat dit je heeft gebracht en hoe je nu verder wil gaan.

Tarief: € 70,00 per uur