info@yogapot.nl

StoelYoga

StoelYoga is een rustige bewegingsvorm, een laagdrempelige vorm van yoga voor thuis en op kantoor, voor iedereen die gezond genoeg is om lichte oefeningen te doen, ongeacht leeftijd, lenigheid en conditie. Het wordt zittend beoefend of staand met de stoel als ondersteuning.

Een stoelyoga-les bestaat uit rek- en strekoefeningen, die het lichaam soepel en sterk maken en de bloedcirculatie stimuleren en ontspannings- en ademoefeningen, die lichaam en geest kalmeren.Yoga kan een effectieve oefentherapie zijn bij herstel na blessures, ook voor mensen met artrose en reumatische aandoeningen. Deze ontspannende bewegingsvorm heeft een positieve invloed op pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. We gebruiken de stoel om kracht, flexibiliteit en balans op te bouwen. De kans op vallen neemt af, je zal meer energie ervaren, de stemming verbetert en zo ook de nachtrust.

Lichaam en geest komen in balans met de adem als verbinding. Stoelyoga brengt het lichaam in beweging en de geest tot rust.


LET OP!

Ben je geinteresseerd in yogalessen voor BabyBoomers en heb je vragen of wil je b.v. voor een eigen groep één of een serie lessen organiseren, stuur dan een berichtje naar info@yogapot.nl. Per omgaande ontvangt je dan bericht of wordt er contact met je opgenomen.

Bij voldoende animo zal er v.a. september ook op woensdagochtend om 10.00 u een les starten in Dorpshuis de Blaercom, Schoolstraat 3, Blaricum. Heb je interesse, geef je dan op!